Elke woensdag- en donderdagavond zenmeditatie

Vanaf 2018

De meditaties start om 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Enige ervaring is vereist.

De deur open is 's-avonds open vanaf 19.45 uur. De zenmeditatie duurt ongeveer anderhalf uur. 

Persoonlijk onderhoud

Heb je vragen of wil je ergens toelichting over? Het is mogelijk voorafgaand de zenmeditatie een persoonlijk onderhoud te hebben. Als je dit wil laat dit dan weten via info@zencentrum.nl. Graag uiterlijk een dag van te voren. 

Inloop meditatie gevorderden tijdens sesshin

Tijdens een sesshin (7 daagse retraite) kan je elke avonds meezitten met de mensen die in retraite zijn. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op de volgende tijdstippen kan je binnenstappen: 18.10 uur,19.10 uur en 20.10 uur. Er wordt 40 minuten per meditatie ronde gezeten. Enige ervaring vereist. 

Kosten

We werken volgens het principe van Dana. Dana is een vrijwillige bijdrage. U kunt incidenteel een donatie doen of - indien u vaker komt - maandelijks donateur worden.

Wij hanteren voor het maandelijks donateurschap een richtbedrag van 20 euro. In dat geval kunt u aan alle activiteiten deelnemen (avonden, zendagen, weekenden, met uitzondering van de sesshin waarvoor een vast bedrag wordt gevraagd).
 
 

 

Nieuws

sesshin

Deze week (van 2-9 maart) vindt een sesshin plaats in het zencentrum, een 7-daagse stilte retraite. Geinteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in de avond mee te komen zitten.